mandag 28. mars 2011

Første Mug Rug

Jeg synes at ideen med mug rug er fantastisk. Nesten litt sur for at jeg ikke kom opp med den tanken selv. Hadde ikke sett det før vi i førjulstida var på ei julemesse og ei hyggelig eldre dame hadde sydd flere sett med slike. Og en rask surferunde på mange sømsider og blogger visste at dette var riktig så populært. Har ennå litt dårlig samvittighet for at jeg støttet mamma i valget med å kjøpe slike mug rug-sett i julegave til sine søstre. Jeg syntes de var og fortsatt er kule, men tantene mine var ikke av samme oppfatning. Stakkar mamma, høstet ingen takknemmelighet for sine fine julegaver.

Men, jeg ser gleden, hyggen og bruksområdet for slike må underverk. Og det fins ingen grenser for hvordan de skal se ut. Runde, firkanter, ovaler.. Ruter, trekanter, rektangler, hjerter.. Blå, brun, rosa.. Hva enn du måtte ønske.


Og jeg er fornøyd med mitt første resultat. Lett, enkelt og moro å sy. Dette skal jeg gjøre flere ganger.

2 kommentarer:

  1. Så produktiv du er for tiden, må si jeg er veldig imponert. Og enda så har du ikke vist noe av det du pjonet forrige uke :-) Men, hvordan går det med ryddinga?

    SvarSlett
  2. Makan tell tanter da! Bare vent å se, plutslelig ser dem nøtta i dem de å! Dem bynne jo å dra på åran, så e jo ikke så rart at dem ikke klare å følge med i tia og ka som e moderne :)
    Æ ønske mæ sånne :D

    SvarSlett