torsdag 10. mars 2011

Ryddesjau - 1. runde

Boden, hvor jeg har min lille hobbykrok, har sett sine bedre dager. Etterhvert som jeg har vært ambisiøs og handlet inn til store og små hobbyprosjekt har utstyret etterhvert bare blitt flyttet inn på boden. Og min side, hobbykroken, har etterhvert blitt ufremkommelig. Så, jeg lovet at jeg skulle rydde på nyåret. Vi er nå kommet et stykke inn i året, men lysten til å ta fatt på det store arbeidsstykket på boden har glimtet med sitt fravær. Men, i dag, etter at jeg hadde tatt fredagsvasken og før lystet forsvant helt trasket jeg inn på boden med friskt mot. Synet som møtte meg der ga meg mest lyst til å puske inn igjen, men jeg sto-han-av.


Litt sånn Mission Impossible det her føler jeg.

Hvor skal man begynne? Ikke bare å finne en rute inn i rotet. Etter å ha saumfart kaoset, kikket oppgitt rundt seg og innsett at det her kommer ikke til å la seg gjennomføre på en kveld ble en aldri så liten handlingsplan laget. Først ut, strikketøyet. Og der var det mange forskjellige poser med all slag garn i. Handlet inn etter at den ene etter den andre ideen har falt inn i hodet på meg. Og typisk meg, ikke blitt gjennomført.

En ting er i hvertfall sikkert, neste gang jeg får lyst til å strikke noe så kan jeg heller ta meg en tur inn i garnskapet mitt i stedenfor å handle inn nytt.

Litt ryddigere ble det. Fikk ryddet en passasje slik at når neste økt skal tas er det lettere å komme fram :)

2 kommentarer:

  1. Oooh! Der va det jo maaange fiine farga du kan strikke babysokka i :):):)

    SvarSlett