torsdag 21. april 2011

Endelig påskeferie

Endelig ble det påskeferie for meg også. Og det skal bli sikkelig herlig med noen ekstra fridager. Hele fem dager, før man må vende tilbake til den harde hverdagen. Men selv om man har fri kan man ikke sove bort hele dagen. Deilig å bare sulle hjemme en hel dag. Startet dagen med å tilbedre en bedre frokost. Uten mat og drikke duger helten ikke.

I år, igjen, har jeg tenkt å prøve meg på å så mine egne blomster. Virkelig prøve denne gangen. Har spart på melkekartonger i en mnd tid og tatt en tur innom Plantasjen og kjøpt inn et lite utvalg frø. Årets prosjekt skulle være stemor, sitronmelisse, papika, gressløk og en type jordbær. Men da turen kom til paprikaen for såing så var frøpakken HELT tom. Ikke et eneste frø i posen. Nedtur.

Men ingen vits å fortelle for mye av dette. Jeg har ikke en eneste grønn finger og mest sannsynling ender det med at jeg tar en tur innom Plantasjen igjen for å kjøpe ferdige blomster.

Jeg har noen hobbypakker liggende på boden som jeg har kjøpt for en tid tilbake, men aldri laget. Og i hvertfall en av disse pakkene var noe påskepynt. Så hva er bedre å gjøre en ellers så regnfull torsdag enn å sitte inne å lage påskepynt mens man lytter til en god lydbok. Jeg digger lydbøker. Genial oppfinnelse. Jeg får "lest" en bok samtidig som jeg strikker/broderer/scrapper osv.

Synes hanen og høna mi ble ganske så fine. Såh.. da har jeg også pyntet litt til påske. Og påskeharen (les: typen) har vært innom å gitt meg et stort påskeegg fyllt av snop :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar