fredag 20. februar 2015

Ulldress til vesla

Ettersom jeg er en liten strikker fant jeg ut at jeg måtte strikke en ulldress til vesla som kunne brukes siste del av vinteren, altså 6-9 mnd. Det ville være dumt å strikke i en mindre størrelse, ettersom hun er 6 mnd nå. 

Med stort pågangsmot stakk jeg innom den lokal garnbutikken i jakt etter merinogarn. Liker garnet, det er lett å strikke med og klør ikke. Den lokal garnbutikken førte noe Drops garn, men ikke merino extra fine. De hadde noen få nøster liggende i en kurv så fargeutvalget var ikke så stort. Men de hadde nok nøster av en ganske knæsj rosafarge som jeg tok.

Vel hjemme startet jeg å strikke, i str 6-9 mnd. Flirte bra at jeg hadde strikket en fot. Den var jo bare såååå STOR. De små pipestilkene av føttene til vesla ville jo svømme i den. Hun var ganske tynn enda da. Enda godt jeg starta så tidlig ellers hadde jeg sikkert ikke rukket å bli ferdig i tide. 

Dressen ble strikka ferdig, noen dager gikk bort før jeg fikk handla inn noen knapper som kunne monteres på, og vips - ulldressen var finito! Og enda godt var det - passa som støpt den.Jeg er lei av å ha restegarn liggende så jeg strikka likegodt ei matchende lue. Og ikke noe garn ble tilovers, siste rest av garnet gikk til å lage snorene til lua.
Så søt atte :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar