mandag 23. januar 2012

Filmentusiast

Jeg er glad i å se på film. Veldig glad. Noen vil kanskje si for mye, men hva bryr vel jeg meg. Jeg liker å tilbringe tiden min foran tv'n med en film. Det er ikke alltid en god film, men for det meste er det brukbare filmer. Ikke det at jeg sitter å ser på film, men jeg har det mer på som bakgrunnsstøy. Første gangen jeg ser filmen, ser jeg på den. Deretter er det noe jeg kan feste blikket på når jeg ser opp fra håndarbeidet jeg holder å med. Litt avveksling.

Filmutvalget mitt er ikke så stort, men det er "godt brukt". Hvor mange ganger i løpet av en dag "så" Karianne og jeg f.eks på Monsters Inc. og Finding Nemo mens vi broderte? 4 ganger? Hvor mye av dialogen kunne vi ikke utenat? Det meste. Har ennå linjen "Leave the puce" i hodet. Hvor lenge satt vi ikke å lurte på hva i all verden det betydde, før vi lastet ned teksten til filmen. -Aaa.. Så det er det puce betyr.- The good old days :)

Så, for litt variasjon bestemte jeg meg for å gå til anskaffelse av nye filmer. Og med nye så mener jeg filmer jeg har sett, men ikke har, og som jeg mener tåler å blir sett rundt 20-30 ganger til. I hvertfall. En tur innom Cdon ga resultalter. Kanskje jeg trenger noen restriksjoner neste gang, men shit au.. Jeg har nye filmer å se.
1 kommentar:

  1. Æ huska ikke ka puce va, så måtte se filmen, på engelsk med tekst selvfølgelig.. og det viste sæ å være beige :p Da huska æ det :D

    SvarSlett