tirsdag 18. oktober 2011

Bærenett og pung

I et miljøvennlig øyeblikk sydde jeg et bærenett til Karianne i rosa. Hvorfor komme hjem med hundre små poser etter en aldri så liten handletur på byen. Som allikevel kommer til å havne i søpla. Kanskje man er så flink at man resirkulerer, men ikke alltid. Så hvorfor ikke ha et bærenett i veska. "Trenger du pose? Nei takk!"

Vel og bra, hun likte det og har brukt det en del. Og hun ønsket seg en til. Dette skulle helst være i svart og hvitt. Snill som jeg var dro rett på Stoff og Stil og trålte hyllene etter svarte og hvite stoffer. Kom hjem med et aldri så lite utvalg og startet tvert med å sy et nytt bærenett.

Så fikk jeg en lur ide om å lage en pung i nogelunde samme stoffer. Startet syingen, men så ble det pause. Og en laaaang pause ble det også. Fikk endelig gjordt pungen ferdig og rundt 4 mnd etter start var prosjektet mitt endelig ferdig.
Jeg er ihvertfall fornøyd med resultatet. Håper det falt i smak hos henne også. (Kanskje aller mest glad ble hun for pungen, ettersom det lå penger i den :))

1 kommentar:

  1. Kan melde at det her også e i flittig bruk, og det e fortsatt penga i pungen ;)

    SvarSlett