torsdag 1. september 2011

Prosjekt: Babyteppe

Jeg lovet å strikke et babyteppe til min søsters baby. Det "ansvaret" tok jeg på meg tidlig i januar når jeg fikk kunngjøringen. Sa jeg kunne strikke hva som helst, men ettersom (og takk gud for det) svigerfamilien er glad i å strikke slapp jeg unne med altfor kompliserte prosjekter. Hun ville gjerne ha et pledd og noe slikt skulle jeg vel klare å mekke i hop. Og det måtte gjerne ha litt mønster. Jeg er flink på mønster, veldig flink :)

Et søk på Garnstudio ga treff og etter noen (3-4) måneder ble endelig garnet kjøpt inn. Valget falt på Merino Extra Fine, mykt og godt garn med passelig tykkelse slik at det ikke tar en liten evighet å strikke. Vi er nå kommet til mai, terminen er 21. juli. Jeg har enda goooood tid.

Jeg sløver enda en stund til, før jeg innser at det slikt pledd ikke lar seg strikkes på en dag eller to (i hvertfall ikke av meg) og planlegger start. Planleggingen er jo halve arbeidet, sies det. I tillegg finner jeg ut at jeg skal sjekke/dokumentere lang tid jeg bruker på et slikt prosjekt og gjør så dette ved å ta et bilde hver dag.Teppet ble startet den 02.07 og ferdigstilt 24.07. Heldigvis kom klumpen på overtid så det ble ferdig i tide gitt og overlevert på sykehuset. Tror hun var fornøyd med teppet. Fikk ikke testa det ut på vogna, men jeg håper det passer og at det blir flittig brukt.

1 kommentar:

  1. Blei nesten sånn julekalender aktig å strikke det teppet førr dæ, sia du brukte 24 daga ;) Æ skal ta bilde av det på vogna, som du kan legge ut :) Og ja, det blir flittig brukt, hver dag :)

    SvarSlett