tirsdag 23. august 2011

Om ferien som var..

Da er årets sommerferie over, og jeg ser egentlig ikke fram til arbeidshverdagen. Kunne godt tenkt meg og hatt fri litt lenger. Og alle mine planer om å være flink å blogge i ferien gikk rett vest. Jeg som hadde tenkt å være flink å gjøre både det ene og det andre, men ingenting gikk slik jeg hadde tenkt.

Årets ferie startet med et bryllup, Herr og Fru Paulsen-Walderhaug. Og et nydelig bryllup var det også. Heldige med været var de, men jeg foretekker virkelig ikke å være kledd i finstasen ute i rundt 30 grader. Det var varmt! Jeg begynte å gå i ett med kjolen før vi kom oss innendørs. Gratulere til de nygifte, ønsker dere all hell og lykke videre.

Deretter bar det tilbake til Kongsberg, hvor mitt andre tantebarn hadde sett dagens lys.

Lille Herman, som kom til verden 30 juli. (Jeg vant veddemålet og de 100 kr kan settes inn på min konto Karianne :))

Jeg hadde strikket et pledd til han (Det kommer i en senere blogpost), men følte jeg måtte strikke et par lester også. Et raskt dykk i mammas garnboks gav resultater i et ganske fargerikt garn. Og jeg strikket mine første lester (babystr, riktig nok) uten oppskrift. Skikkelig imponert over meg selv. Så var det bare å finne ut om de passet.


Jeg synes han ser riktig så imponert over sine nye lester. Og de passet perfekt.

Etter en varm uke i Kongsberg bar turen til.. vel, vet ikke riktig hvor.. et agilitystevne. Vi var heldige med været hele uken, men den fredagen regnet det. Og det regnet. Og så regnet det ennå mer. Vi ble ganske så skeptiske fordi vi hadde planlagt overnatting i telt. Men da vi parkerte bilen på campingen sluttet det, og vi slapp å finne ut om lilleteltet vårt var vanntett. Nesten gang bør vi kanskje finne oss en campingplass i nærheten av stevnet. Ikke bare la campingsplassen i en annen kommune, men også i et annet fylke. Lørdagen var solen på plass og det ble en helt fantastisk dag på "stadioen". Og selv om jeg smurte meg inn med solkrem ble jeg solbrent, ganske mye.

Mor sin lille tok en 3. plass i agility.

Og en 4. plass i hopp, med napp.

Noen hoppbilder av småhundene i action.

Søndagen var ikke like fin. Regnet kom i 10.30-tiden og varte til.. ja, kl 23 når vi passerte Melhus. Men innen rakk å pakke ut av bilen kom regnet til Trondheim også. Enda godt at Rune hadde gått til innkjøp av stevnetelt, slik at vi kunne sitte i ly av regnet å se på alle som måtte ut å løpe i regnet. Med Rambo gikk det ikke så bra, han var vist ikke helt motivert og fant ut at han heller ville ta hindrene i sin egen rekkefølge i begge løpene. Og dermed ble det disk.

Action-shot av storhundene. Litt lek med kameraet, noe måtte en finne på i regnet.

Vel hjemme ble det ikke mer "reising". Hadde egentlig planlagt campingtur til Sverige, men Rune orket ikke kjøre. Været var kanskje ikke det beste heller, men det er ingenting som heter dårlig vær bare dårlige klær.

Men, en liten tur tok vi. Vi lekte turister i eget land og kjørte til Frosta for å se på klosteret. De to første bildene er fra Steinvikholmen slott. Fantastisk, tror kanskje vi må ta oss en tur dit en gang å se operaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar