lørdag 13. juni 2009

En liten gave

Jeg har en søster som også driver med litt scrapping. Så i den anledningen tenkte jeg at jeg skulle ordne en liten gave til henne som jeg skal overrekke når vi drar sørover på ferie.

Det er ikke noe stort og fancy, det er jo tanken som heller. Og siden jeg har erfart selv at det kan bli litt rot og rør på pulten under prosjekter er det veldig kjekt med glass for oppbevaring av ulike stæsj-greier.

Glasset er noe så enkelt som et krydderglass, sort malt pepper i dette tilfellet :). Vasket og pyntet med rosa ettersom det er farge hun liker (jeg mener i hvertfall å huske det slik). Og så lur som jeg var så sjekket jeg ikke at jeg hadde arkene riktig vei før jeg snørte de fast rundt glasset. Jeg hadde nemlig allerede montert blomstrene og bokstavene. Heldigvis var bokstavene enkle å pelle av og montere riktig vei. I blomterene på lokket har jeg brukt glitterlim.

Innholdet er en pakke med hvite blomter som jeg har kjøpt på Panduro. Men jeg tenkte at det kunne være kjedelig å bare få hvite blomster så jeg har sprayet noen av de med ulike farger av glimmer mist. Voila!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar