søndag 27. februar 2011

Pulsvarmere i Easy

Det er alltid moro å starte på nye prosjekt. Og når Jens Hoff har garn på tilbud, hvem klarer å la en slik mulighet gå fra en. Har strikket en del i Eskimo (fra Drops), og Easy er et tilsvarende garn fra Sandnes garn. Mykt, godt og varmt. Men over til prosjektet mitt. Jeg startet min store søk på verdens vide web (egentlig bare på garnstudio.no) og fant interessante prosjekter som kanskje kunne være noe fra meg. For det meste små og enkle, men også noen litt større prosjekter. Men ettersom garnet var på tilbud var det begrenset med mange nok nøster i de aktuelle farger. Så, det ble kjøpt inn garn til to små og enkle prosjekter.

Har sittet noen dager på jobb denne uka og tviholdt på en varm kopp te. Jeg liker virkelig ikke å fryse når jeg er på jobb. Har liggende et par pulsvarmere der og funnet ut at selv om de ikke er store plaggene så varmer de faktisk endel.

Enkle og lette pulsvarmere Vel.. kanskje for noen drevne strikkere. Ettersom de strikkes på tykke pinner kunne jeg nok klare å gjøre de ferdig samme kveld, men ting kan ta litt tid med meg. I stedenfor klarte jeg å strikke feil dagen etter og i forbannelsen gjorde jeg det jeg er veldig, veldig flink til. Jeg rakk opp hele sulamitten og startet på nytt. Yeah..
Første gang jeg har strikket slike kuler (i mangel på bedre beskrivelse), og overraskende like vanskelig. Kanskje gjøre noe litt annerledes neste gang, men syntes de ble seende okei nok ut denne gangen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar